Araç Güvenliği Ekipmanları ve Biz

Araç Güvenliği Ekipmanları ve Biz
Kerem rent a car'a geldiğinizde, ofisimize attığınız adımdan itibaren güvenliğiniz bizim güvencemizdedir. Bu yazımızda araçlarımızdaki güvenlik ekipman ve kullanımlarını aktaracağız.

Emniyet Kemerleri

İsveç uçak mühendisi Nils Ivar Bohin, tarafından tasarlanan çapraz kayıştır. 1959'da piyasaya sunulmasından bu yana yüzbinlerce hayat kurtardı. Araç güvenliği için olmazsa olmazdır. Adana rent a car ekibi olarak sizlere takmanızı tavsiye ediyoruz. Bir çarpışma veya hızlı yavaşlama durumunda faydasını göreceksinizdir.

Hava Yastığı

Kiralanacak arabada hava yastıkları önemli bir güvenlik özelliğidir. Bu hava yastıkları bir kaza durumunda başınızı sağa sola vurmanızı engelliyor, ve sizi hayata bağlıyor. Hava yastığının kontrolü için göstergesinin yeşil olmasına dikkat ediniz. Hava yastıkları genelde direksiyon simidin de, ön sağ ve sol ve arka sağ sol kapılarında olur. Arka koltuğa 12 yaşından küçükleri oturtmayı unutmayınız. Hava yastığı boyun kırabilir. Adana Araç Kiralama ekibi olarak her türlü sorularınızı dinlemeye hazırız. 

Reflektör

Her hangi bir kaza durumunda araçlarımızda bulunan reflektör cihazını mutlaka kullanın. Kaza sonrası ikinci bir kaza meydana gelmesini engelleyecektir. Unutmayın reflektör kaza yapan aracın 150 metre ilerisi ve 150 metre gerisine konulur. 

Herhangi bir problem ve soru işareti var ise Kerem Rent a Car a sormaktan çekinmeyin. 

Whatsapp Telefon