Havalimanı Araç Transfer Neden Önemlidir?

Havalimanı Araç Transfer Neden Önemlidir?
Havaalanı araç kiralama sektöründe en önemli şey olan transfer hizmetini sizler için inceledik. Havalimanı transfer hizmeti oto kiralama sektörü içerisindeki en önemli şey diyebiliriz. Rent a car firmaları içerisinde çok az firmanın transfer hizmeti mevcuttur. Oysa ki siz Adana ya geldiğinizde hiç bir yer bilmeyebilirsiniz. Bu durumda yapacağınız hiç bir şey yoktur. Kerem rent a car dışında tabiki :) 

Hangi ülkelerden araç transfer hizmeti alabilirsiniz

Araç kiralama işlemine karar verdiyseniz online rezervasyon işleminden sonra zaten ekibimiz sizlere dönüş yapacaktır. Almanya, rusya, hollanda ve dieğr ülkeler fark etmeksizin dilediğiniz yerden rezervasyon yapabilirsiniz. Neyse konumuza gelelim, sizler hangi hava alanına inecek iseniz Kerem ekibi sizlerin talebi doğrultusunda akrabanız gibi sizleri havalimanında aracınız hazır halde beklemektedir.

Havalimanı Araç Transfer hizmeti için ek ücret ödeniyor mu

Konu başında da belirttiğimiz gibi kesinlikle ek ücret yoktur. 3 Yıldır kesintisiz olarak bu hizmeti tüm müşterilerimize ücretsiz şekilde sunmaktayız. Fakat şunu belirtmekte fayda var rezervasyon yaptığınız sırada sizlere verilen uçuş takip numarasını da formumuza doğru bir şekilde girmeniz gerekmektedir. Aksi takdirde bizler sizin hangi uçuş işe geleceğinizi veya rötar durumunda haber almamız için bu gereklidir.

Adana Oto Kiralama Araç Filosu bölümüzden araç filomuza bakabilir, dilediğiniz gibi rezervasyon yapabilirsiniz. İyi seyahatler :)
Whatsapp Telefon