HEM KİŞİYE HEM ŞİRKETE ÖZEL

HEM KİŞİYE HEM ŞİRKETE ÖZEL

Son zamanlarda kişisel araç kiralama hizmeti olduğu kadar şirketler de bir takım ihtiyaçlarını kiraladıkları araba modelleri ile görmektedirler. Bizler Adana oto kiralama olarak hem kişiler hem de şirketler için birbirinden kullanışlı ve kaliteli araçlar kiralıyoruz. Şirketler için araç kiralamanın en büyük avantajlarından biri toplu olarak bir para çıkışı durumu olmadığı için bütçenin korunabilmesidir. Bununla birlikte ödenecek olan faturalar o işletmenin gider hanesine yazılır ve vergi ödeme zamanlarında şirket kolaylık yaşamış olur. Oto kiralama olarak size özel fırsatlardan yararlanabilmeniz için bizi hemen arayabilir ya da e-posta göndererek kampanyalarımız hakkında ayrıntılı bilgi alabilirsiniz. Dilerseniz internet sayfamızdan çevrimiçi rezervasyon da yapabilirsiniz.

İl sınırlarımız içine ayak bastığınızda ne sizi ne de şirketiniz çalışanını asla yarı yolda bırakmıyor ve sizlere Adana araba kiralamaolarak profesyonel bir hizmet sunuyoruz. Şirketiniz adına araba kiralama hizmeti aldığınızda sizlere bir avantaj daha sunulmaktadır. Bilindiği üzere binek otomobiller satın alındığında KDV indirimi yapılmıyor ancak kiralama durumunda bu KDV düşürülebiliyor. Kiralanan aracın yedek parça değişimleri ücretsiz yapılmaktadır ve bu işlem için ekstra bir ücret ödemek zorunda kalmazsınız. Araba kiralama firması olarak sizlere bütün araçlarımızı bakımı yapılmış ve tertemiz, kullanıma hazır bir şekilde sunmaktayız. Full kaskolu araçlarımız en ekonomik modelden en lüks modele kadar sizlerin güvenli sürüşünüz için beklemektedir.

Araç kiralamadan önce elbette kiralayacağınız firmayı iyi araştırmanızda fayda olacaktır. Ne yazık ki ülkemizde her firma Adana araç kiralama hizmeti sunan firmamız kadar şeffaf ve müşteri odaklı olamayabiliyor. Yılların tecrübesine dayanan iş ortaklığımız sizlere hem kişisel hem de şirketiniz bazında yardımcı olmaktadır. Şirket olarak kiralama yapmak istediğinizde gerek yağ değişimi gerek periyodik bakım ve arıza gibi durumlar yine firmamız tarafından yapılabilmektedir. Bununla birlikte dönem sonunda istenildiği takdirde aracınız yeni bir modelle değiştirilebilmektedir. Tamamen sizleri memnun etme ve hem ihtiyacınızı karşılama hem de sizlerin güvenli bir şekilde yola çıkması için çabalıyoruz. Ne mutlu ki hizmet verdiğimiz kim varsa, bizden memnun ve tatminkar bir şekilde ayrılmaktadırlar.

Whatsapp Telefon