KALİTE VE EMNİYETİN ADRESİ

KALİTE VE EMNİYETİN ADRESİ

Havalimanına indiğiniz de yolu düşen herkes burada il olarak adana araba kiralama hizmetleri firmamız ile irtibata geçebilmektedir. Firmamız 4 yıldır bu sektörün içerisinde yer almakta ve sizlere kaliteli bir hizmet sunmak için her geçen gün gelişmektedir. Hazırlıksız seyahatleriniz için bulunduğunuz ilden rezervasyon yaptırabilirsiniz. İnternet ve telefon aracılığıyla istediğiniz araç seçenekleri için ücret bilgilerini öğrenebilir ve rezervasyon gerçekleştirebilirsiniz. İsteğiniz üzerine aracın konforu ve donanımları tamamlanarak size teslim edilir. Güler yüzlü bir çalışma ekibi tarafından karşılanır, isteklerinizi dile getirmeniz durumunda yapacağınız farklı talepleriniz olursa, mevcut duruma bağlı araç değişikliği yapılabilir ya da eklemek istediğiniz seçenekler varsa, teslimat esnasında talepleriniz karşılanır.

Navigasyon, bebek koltuğu ekleyebileceğimiz donanımlar arasında yer alır, günlük 54 TL’den başlayan fiyatlar ile hizmet alabilirsiniz. Araçlarımız ekonomik, panelvan ve standart olarak kategorize edilmiştir. Sezonluk kullanımlara bağlı bazı kategori araçları hizmete açık olmayabilir. Bunun için muhakkak iletişime geçerek bilgi alabilirsiniz. Şehrimizde yani adana araç kiralama hizmetleri içinde ilk sırada tercih edilen firmamız Kariyer Oto Kiralama sizlere kaliteli hizmet garantisi vermektedir. 7/24 hizmet veren firmamız size bir şehirden başka bir şehirde araç teslim alma hizmeti sağlarken, uzun süreli tatil planlarınız için de uzun süreli araç kiralama hizmeti sunmaktadır. Tek yönlü araç teslim etme ve uzun süreli araç kiralama planlarınız için fiyat teklifi alabilirsiniz. Sınır olmayan bir yol kullanımı ve kasko ücretleri fiyatlarımıza dahil olup, donanım hizmetleri ve katma değer vergisi ücretlerimize dahil değildir.

Adana oto kiralama firmaları içinde en güvenilir olanı Kariyer Oto Kiralama firması için civardaki tanıdıklarınızdan referans alabilir ve firmanın güvenilirliğini teyit edebilirsiniz. Eğer ilk kez Adana iline seyahate gidecekseniz havalimanında araç bekleme problemi yaşamadan size teslim edecek çalışan ile direk kontağa geçebilir ve dilediğiniz zamanı belirterek aracınızı teslim alabilirsiniz. Alacağınız hizmetten memnun kaldığınızda; Adana’ya her yolunuz düştüğünde de öncelikle memnun kaldığınız firmamız ile irtibata geçecek ve bizlerle uzun süre çalışma imkanı sağlayabileceksiniz. Uygun fiyat garantisi ve emniyetli bir sürüş için irtibata geçebilirsiniz.

Whatsapp Telefon