KİŞİSEL ARAÇ KİRALAMANIN AVANTAJLARI

KİŞİSEL ARAÇ KİRALAMANIN AVANTAJLARI

Son yıllarda oldukça artan araç kiralama sistemi sayesinde birçok kişi daha masrafsız bir hizmet almanın ayrıcalığını yaşamaktadır.Adana oto kiralama olarak sizlere bu ayrıcalığı yaşatmaktan mutluluk duyuyoruz. Araç kiralamanın en güzel noktalarından biri sizi masraftan kurtarır ve satın alma gibi bir maliyete katlanmadan istediğiniz model arabayı seçmenize olanak tanır. Özellikle firmamız tarafından oldukça uygun koşullarda kiralayacağınız araçlarımız full depo teslimi ile sizlere kiralanmaktadır. Araba kiralarken alacağınız hizmete plaka tescili, bakım ve onarım, sigorta ve vergi gibi hem zaman hem de emek gerektiren işlemler de dahil olmaktadır. Böylece siz sadece kiralama ücreti ödersiniz ve gerisini bize bırakırsınız.

Satın almaya göre daha avantajlı ve etkin bir kiralama hizmeti almak istiyorsanız, bizimle iletişime geçerek kiralama koşulları hakkında bilgi alabilir ve dilediğiniz model araçlara göz atabilirsiniz. Araç fiyatları modeline, yılına ve kullanım özelliklerine göre değişmekte olup sizlere her türlü ödeme kolaylığı Adana araba kiralama olarak sağlanmaktadır. Türkiye’de piyasaya sunulan her marka ve modeli profesyonel araba kiralama çatımız altında bulmanız mümkündür. Üstelik ihtiyaç dahilinde sizlere ek ürünleri de belli bir ücret karşılığı biz temin edebiliyor ve sizleri emek ve zaman kaybından kurtarıyoruz. İster navigasyona ihtiyacınız olsun ister bebek koltuğuna sizlere her türlü ayrıntıyı kolay ve hızlı bir şekilde tedarik edebiliyoruz.

Araç kiralama ihtiyacınızda süreyi de sizler ayarlayabiliyorsunuz. En az 24 saatlik araç kiralamadan uzun süreli kira hizmetine kadar sözleşme yapmaktayız. Adana araç kiralama kalitesi altında size sunduğumuz her aracın özel olarak bakımı yapılmış ve depoları doldurulmuştur. Bunlara ek olarak araca ait tüm kasko, sigorta ve Motorlu Taşıtlar Vergisi firmamız tarafından yapılmaktadır. Sizlere bu formaliteler hakkında hiçbir şekilde işlem yansıtılmaz. Satın almaya göre çok daha ucuz bir fiyata elinizin altında araba olmasına olanak tanımaktayız. Araçları yenileme esnasında da satış işlemleri ile ilgilenmenize gerek kalmadan sizler için bütün formaliteleri profesyonel bir kurum olarak biz tamamlıyoruz. Ayrıntılı bilgi için bizleri istediğiniz an iletişim numaramızdan arayabilir ya da e-posta atabilirsiniz.

Whatsapp Telefon