Yılbaşında Arabasız Kalmayın!

Yılbaşında Arabasız Kalmayın!
Kerem rent a car olarak şimdiden yeni yılınızı kutluyoruz. Yeni yıla girerken yılbaşına güzel şehrimiz Adana'da girmek isteyen kişiler yurt dışından araç ile gelmeyecek ise araba kiralaması gerekmektedir. Peki ya araçların hepsi kiradaysa?

İşte bu yüzden kötü bir sürpriz ile karşılaşmamak için şimdiden en uygun fiyata araç kiralama işlemini gerçekleştirmelisiniz. Aksi takdirde araba bulamayabilirsiniz. Son güne bıraktığınız için bulsanız bile normalden %30 kadar yüksek bir kiralama ücreti ödeyebilirsiniz. (Bizde araç kaldığı taktirde fiyat değişmeyecektir.) Bununla karşılaşmamak için BURAYI tıklayarak bizimle iletişime geçebilir veya ARAÇ FİLOSU menüsüne geçerek online olarak rent a car işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. 

Ayrıca adana araba kiralama firması olarak her yazımızda belirtiyoruz ve belirtmeye devam edeceğiz. Hava limanı transfer hizmetimiz bulunmaktadır. Hava alanı transfer hizmeti nedir? diye soran veya ilk defa araç kiralayacak olan müşterilerimiz ve potansiyel müşterilerimiz için açıklayalım. Siz hava alanı terminalinden çıktığınız anda rezerve ettiğiniz aracın otoparkta sizi beklemesidir diyebiliriz. Herkese iyi yolculuklar dileriz. 
Whatsapp Telefon