İSTER KISA VADELİ İSTER UZUN SÜRELİ KİRALAMA

İSTER KISA VADELİ İSTER UZUN SÜRELİ KİRALAMA

Araç kiralamanın sizlere sunduğu en büyük avantajlardan biri araba satın almaktan daha az bir masrafa sahip olmasıdır. Adana oto kiralama bünyesinde kiraladığınız bir araba size full yakıtla teslim edilmektedir. Aracın her türlü bakım ve onarımı bizim tarafımızdan yapılmakta olduğu için sizler bu gibi konularla uğraşarak değerli vaktinizi harcamak zorunda kalmazsınız. Özellikle acil bir durum için araç kiralıyorsanız, gerekli evrak işlemleri halledildikten sonra sizlerin kullanma amacına en uygun model ayağınıza kadar teslim edilir. Uzun yol ihtiyacınıza göre dizel araç seçeneklerimiz de mevcuttur. Bunlara ek olarak bebekliyseniz, bebek koltuğu ek malzeme olarak size tedarik edilir.

Yapılan son araştırmalar araç kiralamanın araba satın almaya göre çok daha ucuza geldiğini göstermektedir. Ülkemizdeki benzin fiyatları el yakmaya devam etmektedir ve herhangi bir arıza durumunda da hele ki acemi bir sürücü iseniz bazı olumsuz durumlarla karşılaşmanız söz konusudur. Size teslim ettiğimiz her aracın özel olarak bakımı ve onarımı Adana araba kiralama olarak firmamızca yapılmaktadır. Bunlara ek olarak şahıslara özel uzun süreli araba kiralama hizmeti de sunmaktayız. Uzun süreli araba kiralama servisinden yararlanmak istiyorsanız, hiç tereddüt etmeden bizimle irtibata geçmenizde fayda var. Uzun süreli araba kiralama ile ilgili çeşitli seçeneklerimiz ve bu seçeneklere özgü kampanyalarımızdan sizleri haberdar etmek isteriz.

Araç kiralama sistemi sanıldığından çok daha az bir masrafa ve zahmete sahiptir. Acil durumlar haricinde sadece keyif amaçlı kiralama durumları da gerçekleşmektedir. Araç sahibi olanlar bile tatile kalabalık gruplar halinde çıkarken araç kiralamayı tercih etmektedirler. Bu sayede herkes kira parasını bölüşebilir ve aracın bakımı yapıldığı için yol boyunca zahmetsiz bir süreç içine girebilirler. Full kaskolu olan araçlarımız Adana araç kiralama hizmeti olarak seyahat severlerin de hizmetindedirler. Kapasiteleri arzunuza göre değişkenlik gösteren araçlarımız her türlü kullanım için sizlerle buluşmaktadır. İster seyahate çıkın ister iş gezisine ya da acil bir durum için yola çıkmak isteyin, sizlere her zaman güven içinde yolculuk edeceğiniz ekonomik araç modellerimizi kiralamaktan son derece mutluluk duymaktayız.

Whatsapp Telefon