SERVICE YOU HERE

SERVICE YOU HERE

İş kollarının herhangi birinde faaliyet gösteren işletmeler, ayakta kalmak adına, gün geçtikçe değişen ve çeşitlenen müşteri talep ve ihtiyaçlarına cevap vermek durumundadırlar. Müşteriler tercihlerini belirlerken kalite ve fiyatı göz önünde bulundurarak aynı zamanda kendi ihtiyaç ve isteklerine de cevap veren firmalar aramaktadır. Ülkemizde bu gerçeğin farkına olup uygulamaya koyan Adana araç kiralama servisi müşterilerinin istek ve ihtiyaçlarını iyi analiz edip, tüm filosunu ve çalışanlarını, her geçen gün, müşteri memnuiyetini arttırma yönünde geliştiriyor. Örneğin, Adana’ya seyahat edecekler için havaalanında aracınız hazır bekletiliyor ya da aileler için araçlara bebek koltuğu ekleniyor. Kişiye göre hizmetin içeriğinin değişmesi, kaliteyi yanında getiriyor. Hizmetler tamamen sizin ihtiyaç ve isteklerinize cevap vermek için oluşturulmuş durumdadır.

Kalitenin sürekliliğini sağlamak esastır. Müşteri talep ve ihtiyaçlarını karşıma durumunuzun sürekli halde olması gerekir. İşte bu anlayışın çok iyi farkında olan Adana araba kiralama servisi her yıl araç filosunu yeniliyor çalışanlarının eğitimlerini sizin taleplerinize göre belirleyip gerçekleştiriyor. Kiralama hizmetlerinden yararlanabilmeniz için yerinizden kalkmanız bile gerekmiyor. İnternet aracılığıyla ya da telefonla iletişime geçmeniz halinde aracınız size teslim ediliyor. Adana’dan kiraladığınız aracı başka bir şehirde teslim etmek istediğiniz durumlarda bile, bir telefon etmeniz yeterli olacaktır. Müşteri odaklı çalışma dediğimiz olgu tam olarak budur ve bu fazlasıyla yerine getirilmektedir. İstisnasız şekilde sizin isteklerinizi karşılayabilmek adına, yenilikçi birçok uygulamaya gidilmiştir. Örneğin; aracı kiralayandan başkası kullanacak ise, bu durumu bildirmeniz yeterli olacaktır. Hazırlanan form ile birlikte, hem aracı kiralayanın hem de ilave sürücünün kaskodan yararlanması sağlanıyor. Tüm araçlar full kaskolu olarak kiralanmakta ve kaza durumunda herhangi bir şey ödenmemektedir. Bütün ayrıntıların düşünüldüğü bu işletmede kesinlikle tatsız sürprizlere izin verilmiyor.

Hizmet içeriğinin odağına müşteriyi koymak ciddi bir çalışma gerektirir. Yapacağınız çalışmayı hayata geçirip, başarılı sonuçlar almak en büyük kıvanç kaynağıdır. Başarıyı elde edebilmek adına çok çalışan Adana oto kiralama tüm detayları düşünüp hayata geçiriyor. Tüm araçlarda navigasyonun mevcut olması sadece küçük bir örnek olarak göze çarpmakta olup, değerli müşterilerine kaliteden taviz vermeden hizmet sunuyor.

Whatsapp Telefon